Albion hotel

Albion Hotel

Beste prijs en voorwaarden indien u via deze website reserveert!


Albion Hotel tijdens Corona

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen :-).  Zolang de Ieperse restaurants en cafés nog niet volledig kunnen openen, bieden we graag een authentiek ontbijt met lokale producten én diner aan op de kamer (of op ons terras)! 

In samenwerking met een Ieperse traiteur kun je ook 's avonds genieten van een heerlijk avondmaal.  We brengen dit tot op je kamer op het gewenste uur! Als dat niet genieten is...

We zijn erg begaan met de gezondheid van onze gasten en medewerkers en namen ook een aantal maatregelen om er voor jullie een heerlijk verblijf van te maken:

  • In horecazaken dient verplicht een mondmasker te worden gedragen.  Enkel in de kamer kan je dit uitzetten. 
  • Voel je je niet lekker? Consulteer even een arts vooraleer te vertrekken richting Ieper. 
  • Op heel wat plaatsen in het hotel zijn er dispensers terug te vinden met ontsmettingsalcohol. Mogen wij je vragen om regelmatig de handen te ontsmetten? 
  • Hou je de nodige afstand (1.5m) van de andere hotelgasten? Onze grondmarkeringen helpen er ongetwijfeld aan herinneren.
  • Aan de receptie en in de bar (take away voor op de kamer) bedienen we je achter een plexischerm.
  • Ontbijt én diner bedienen we met veel plezier op de kamer!
  • Ons housekeeping team zorgt steeds voor schitterende kamers, uiteraard mét mondmasker op. De kamers worden telkens grondig gereinigd en ontsmet na elke check-out. Op aanraden van de overheid betreden wij uw kamer niet tijdens je verblijf, tenzij op aanvraag. 
  • Alle liftknoppen en deurklinken in de gangen worden meermaals per dag ontsmet.

Je mag dus op beide oren slapen. Wij zorgen ervoor dat alle nodige maatregelen in acht genomen worden om een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 

Heb je nog vragen rond onze aanpak? Wij beantwoorden deze met veel plezier!

Tot snel in het Albion Hotel?!

< terug naar overzicht

U wenst te reserveren?

Alleen hier de beste prijs en voorwaarden! 

Boek online

Volg ons op Facebook of Instagram

Historiek Albion Hotel

Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Ieper. Het werd in 2000 volledig gerenoveerd en omgevormd tot het Albion Hotel. De huidige ingang van ...

Meer info